• Könyvelés, adótanácsadás

  Könyvelés, adótanácsadás

  Tovább
 • MIELŐTT VÁLLALKOZNI KEZDENE...

  MIELŐTT VÁLLALKOZNI KEZDENE...

  Néhány rövidke lecke

  Tovább
 • Bérügyviteli szolgáltatás

  Bérügyviteli szolgáltatás

  Munkavállalókkal kapcsolatos adminisztráció

  Tovább
 • Könyvvizsgálat

  Könyvvizsgálat

  Tovább

7. A befektetett pénz és annak megtérülése

 

7. A befektetett pénz és annak megtérülése

Kis összegű befektetés a vállalkozásba, rövid időn belül annak megtérülése, és lehetőleg év végére egy 20 milliós luxusautó ajándékba a munkánkért "prémiumként" magunknak karácsonyra.

Mindenki így szeretné, de megvalósítható terv ez?Már a 4.lecke során bemutattam néhány fontos, a jó vállalkozót jellemző tulajdonságot.

Nem esett szó még a vállalkozásod víziójáról.

Igen. VÍZIÓ 

 1. Egy személyes céget képzelsz el, vagy csapatmunkát tervezel?
 2. Otthon dolgozol, vagy esetleg bérleményben?
 3. Kisebb cégben, esetleg egyéni vállalkozásban gondolkodsz, vagy komoly, növekedésre képes cégben?
 4. Néhány évre tervezed, vagy esetleg életműként építed fel a vállalkozásodat?

Hogy mennyi befektetett pénzre van szükség, az üzleti terved pontos iránymutatást nyújt hozzá. Hogy mikor fog megtérülni, az pedig a víziótól függ.

Ha hosszú távra építed a vállalkozásodat, akkor fontos, hogy a befektetés "bentmaradása" mellett a megtermelt jövedelmet is az elején vissza kell fogatni, hogy növekedni tudj, hogy fejleszteni tudj, hogy biztos jövődet megalapozd rendesen. Nevezhetjük hosszú távú befektetésnek is, ami majd később fog megtérülni, de akkor nagyon jól.

Egy 20 milliós autó nem létkérdés egy vállalkozás életében. Hogy az majd lesz, az valóban a kitartó munka eredménye lesz. De addig sokat kell dolgozni - mert anélkül nem fog menni - és kell, hogy érdekeljenek az emberek, hiszen nekik fogsz eladni.

Mi a vállalkozunkat hosszú távra építjük, ezért nekünk nem az autó fontos, hanem például az, hogy ügyfeleinket a legmagasabb szakmai szinvonalon tudjuk kiszolgálni. Ezért nagyon sokat tanulunk még a mai napig is és nagyon sok megkeresett forintot fordítunk a képzésekre. A világ változi, korszerű eszközök tömkelege vesz bennünket körül, ezért lépést kell tartani a korral, tudásunkat állandóan korszerűsíteni kell.

De egy másik tevékenységre is illik ez a gondolat. Ha megnézzük egy autószerelő munkája mi volt 30 évvel ezelőtt, és most milyen tudás és technika kell hozzá, hát nehezen lenne elképzelhető a talpon maradása fejlesztés, tanulás, kitartó szívós munka nélkül.

Tetszett az írásom? Akkor kérek Tőled egy osztást! Köszi!

vissza

Kapcsolat


Személyes konzultációra időpont foglalása telefonon, igény esetén az ügyfélfogadási időn kívüli időpontra is.


Tel:+36-30/327-15-61


E-mail: ujlaki.bt@gmail.com
Nyitvatartás:


Hétfőtől-csütörtökig 9-11 óráig


Pénteken ügyfélfogadás nincs


Szombat-vasárnap: ZárvaMegosztás